Liviu Alexa a pierdut sprijinul suporterilor lui „U” Cluj, dar a atras patru noi sponsori pentru susţinerea echipei de baschet feminin! Doar finala mică în acest an!

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj nu a mai reuşit performanţa din sezonul trecut de a se califica în finala Ligii Naţionale şi se vede nevoită să se lupte doar pentru locurile 3-4 în acest sezon, dar nu duce lipsă de sponsori.

Preşedintele secţiei de baschet feminin, controversatul Liviu Alexa, cel care s-a alăturat proiectului de revigorare a echipei în 2015, a parafat patru noi contracte importante pentru viitorul celei mai prolifice secţii ale Clubului Universitatea Cluj, cu 14 titluri de campioană în palmares, chiar şi fără sprijinul directorului clubului, Ovidiu Vasu, cu care nu este în cele mai bune relaţii şi are un proces pe rol.

Deşi reuşeşte să atragă noi sponsori pentru secţia de baschet feminin, Alexa nu are la fel de mult noroc în a-şi atrage sprijinul suporterilor Universităţii Cluj, lucru resimţit din plin de trupa pregătită de Dragan Petricevic, care a evoluat în semifinala cu Sepsi Sf. Gheorghe din acest an, pe teren propriu, cu o prezenţă ruşinoasă de maxim 300 de oameni în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimii sponsori aduşi la baschet feminin sunt ansamblul rezidenţial Park Lake Residence, compania Prodvinalco, compania VLG şi lanţul de restaurante MARTY, care s-au hotărât să de-a o mână de ajutor pentru sprijinirea acestei secţii în noul sezon, când „U” va sărbători Centenarul clubului.

Galeria Universităţii Cluj este într-un război deschis cu directorul clubului, Ovidiu Vasu, căruia i se reproşează lipsa e rezultate ale principalelor secţii ale clubului, iar o parte însemnată a fanilor nu îl au la suflet nici pe managerul secţiei de baschet feminin, Liviu Alexa.

Doar finala mică în acest an

Trupa lui Dragan Petricevic se va lupta pentru locurile 3-4 cu CSTBv Olimpia CSU Braşov în finala mică a Ligii Naţionale de baschet feminin, care va avea loc în 19 şi 22 aprilie, iar pe 25 aprilie partida decisivă.

Primul meci va avea loc astăzi, 19 aprilie, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov de la ora 18:00, urmând ca meciul doi să aibă loc în Cluj-Napoca duminică, 22 aprilie.

În anterioara fază a competiției, semifinale, Universitatea Cluj a fost eliminată de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 2-0 la general (97-69, 87-59), iar Olimpia Brașov a fost eliminată de CS Municipal Satu Mare cu același scor general, 2-0 (101-60, 72-68).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.