Liviu Alexa îşi reface trustul media. Jurnalistul vrea să reînvie „NCN – Televiziunea Clujenilor”

Jurnalistul şi omul de afaceri clujean Liviu Alexa anunţă că a demarat procedurile de licenţiere la CNA pentru NCN şi speră că la finalul lunii septembrie „televiziunea clujenilor” să emită din nou.

liviu-alexa

„Argumentul principal pentru demersul meu este ca Clujul, cel mai puternic oras din Romania, dupa Bucuresti, nu are o televiziune locala care sa informeze comunitatea despre tot ce se intampla in oras. Îi asigur pe toţi clujenii că, în mâna mea, NCN va renaşte frumos şi va deschide din nou minţile oamenilor.

Sunt foarte fericit că NCN se va alătura produselor media pe care le-am creat în ultimele 18 luni, sunt foarte încântat că am şansa de a intra într-un timp relativ scurt pe o piaţă unde acum nu există nimeni. Şi nici nu sunt semne că va mai intra cineva în următorii ani.

Am în cap un plan editorial şi nişte nume de realizatori, acum trebuie să stau şi să respir pentru a vedea care sunt cele mai bune opţiuni pentru a începe să emitem. E criza si resursele sunt limitate.”, a declarat patronul Ziar de Cluj.

Jurnalistul susţine că NCN nu va fi o televiziune unde cetăţenii vor fi informaţi cu adevărat despre ce se întâmplă în oraş şi nu va avea emisiuni comandate politic.

„NCN ne va permite sa crestem, alaturi de Ziar de Cluj, platforma de expunere pentru agentii economici care vor dori sa isi faca reclama eficienta.

NCN ne va permite sa ducem anchetele si reportajele de la Ziar de Cluj pe sticla, astfel incat clujenii sa fie informati cu adevarat despre ce se intampla in oras.

Nu veti mai vedea niciodata „dari de seama” si emisiuni limboide cu primarul Emil Boc notand pe carnetel „problemele cetatenesti”, nici pe viitorul presedinte al Consiliului Judetean, actor in emisiuni cu intrebari pozitive. Liderii administratiei vor fi bineveniti mereu daca isi vor dori asta, dar nu pentru emisiuni comandate, ci pentru dezbateri reale”, a conchis acesta.

Cine este Liviu Alexa?

Are 35 de ani, lucrează de 17 ani în presă şi a fondat un alt trust media din care au făcut parte Citynews.ro, Mesagerul de Cluj, Servus_Cluj, NCN, vândut în luna martie 2011 unui grup de oameni de afaceri format din Arpad Paszkany, Vasile Dâncu şi Ioan Rus. Din ianuarie 2013 a revenit în presă cu ZiardeCluj.ro, un ziar online care s-a impus foarte repede in peisajul media local prin incisivitate si subiecte curajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.