Liviu Dragnea, candidatul unic, ales președinte PSD: „Simt o uriașă responsabilitate după acest vot”

Alegerile de duminică din PSD, primul scrutin la care sunt chemaţi să voteze toţi membrii, l-au făcut pe Liviu Dragnea al şaselea preşedinte al PSD, momentul marcând şi o altă premieră – PSD schimbă un lider inculpat cu un altul care este condamnat în primă instanţă.

liviu dragnea cluj

La ora 22.00 Liviu Dragnea a anunțat că acest vot este o uriașă repsonsabilitate pentru el, precizând că rezultatul oficial va fi transmis luni, după centralizarea completă. Pe de altă parte, surse din PSD au anunțat pentru realitatea.net că Dragnea a câștigat alegerile cu 99,5 %.

„Buna seara, chiar a fost o seara buna, transmit felicitari echipei României pentru calificare. Vreau sa transmit un gand bun celor din Psd care au aratat tuturor ca pentru ei a fost importanta aceasta actiune. Vreau sa le transmit un gand si lor, si celor care isi exprima suspiciunea: nu voi avea nicio ezitrae sa duc la capat toate actiunile chiar daca s-ar putea ca unele actiune sa produca suparare. PSD nu poate rata oportunitatea de a deveni un partid modern. La congres voi incerca sa vorbesc mai apasat. Maine vom stabili si care sunt functiile pentru care colegii nostri isi depun cadidatura. Sper ca tot partidul sa se pregatessca: o sa propun in statut ca fiecare presedinte sa fie ales de toti membrii organizatiei. Nu( n.r. rezultatul votului) acum incarca procesele verbale, procentul de peste 80% este important. După acest vot de astazi simt o uriasa responsabilitate, nu vreau sa mai fac compromisuri”.

Pe de altă parte, întrebat dacă va merge la consultari la Cotroceni, pentru a nominaliza un alt premier:

„Voi vorbi despre asta dacă apare vreo solicitare. Noi avem un Guvern care tocmai a fost validat în Parlament. Nu am de ce să bat la o uşă pentru a discuta despre cum dăm jos propriul Guvern”
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.