Lobonţ, debut cu victorie pe banca lui „U”: „Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi tot meritul este al lor”

Fostul internaţional Bogdan Lobonţ a debutat cu dreptul în cariera de antrenor, vineri seara, 7 decembrie, după victoria cu 3-1 a Universităţii Cluj în derby-ul cu Chindia Târgovişte. 

La finalul jocului, „Lobby” şi-a  felicitat jucătorii pentru atitudinea avută şi le-a acordat tot meritul pentru acest succes care o propulsează pe „U” în poziţia de lider. 

„Mai sunt meciuri de jucat în ultima etapă, mâine, poimâine. La final, când se ajunge la finish, campioni de iarnă, campioni de toamnă nu e pentru noi. Noi muncim, luăm fiecare meci în parte şi ştim la ceea ce trebuie să lucrăm. Avem trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi tot meritul este al lor”, a declarat Lobonț.

Laude pentru staff

„Lucrez cu o echipă super profesionistă, fiecare ştie ce are de făcut, de asta i-am şi ales. În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de “yes-man”. Eu am ales să stau pe bancă, este alegerea mea. Aşa mi-a venit mie azi-noapte, am avut o revelaţie”, a precizat fostul portar al naţionalei.

Universitatea Cluj a acumulat 44 de puncte şi este la egalitate cu Chindia Târgovişte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.