Locuitorii din Borhanci au autobuz spre centrul Clujului!

Veste bună pentru locuitorii din cartierul Borhaci, RATUC a anunţat că a introdus o linie care va face legătura cu centrul oraşului. Clujenii au cerut ani de zile crearea acestei facilităţi, însă autorităţile au amânat introducerea autobuzului pe motiv că strada nu era asfaltată.

De curând a fost încheiat asfaltarea străzii Borhanci din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 9 milioane de euro. De asemenea, în zonă a fost introdusă şi o linie de transport în comun, care va face legătura cu Piaţa Mihai Viteazu, din zona centrală a oraşului. „Transportul în comun este asigurat pe toată strada Borhanci. Cinci noi staţii sunt pe distanţă de trei kilometri care deserveşte populaţia din zonă. Pe un interval de o lună de zile va circula din oră în oră”, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

„În perioada experimentală de o lună vom avea oameni care vor realiza interviuri cu cei care locuiesc în zonă şi folosesc această linie. Vrem să ajungem să avem un traseu optim pentru toţi cei care vor utiliza linia”, a declarat Liviu Neag, directorul Regiei de Transport Urban Călători Cluj-Napoca.

Şi numărul de autobuze care ajung în zona Bună Ziua a fost suplimentat, la solicitarea locuitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.