Look Tv și Look Plus sunt deschise în continuare la negocieri

Televiziunile Look TV şi Look Plus, ce vor difuza în direct meciurile de fotbal din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, au emis un comunicat catre Mediafax, in care precizeaza că au încheiat un numar semnificativ de contracte cu diversi furnizori de servicii TV cu plată, oferind astfel abonatilor acestora posibilitatea de a urmari meciurile de fotbal.

look tv si look plus

„Urmare a procedurii publice transparente iniţiate în data de 2 aprilie 2014, radiodifuzorii Transilvania Look S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ‘Look TV’) şi NCN Studio TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ‘Look Plus’) au semnat un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul cărora abonaţii, care au fost privaţi anterior de posibilitatea de a viziona meciurile din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii, pot viziona aceste competiţii sportive pentru următorii 5 ani”, spune Look Tv si Look Plus. După o lungă perioadă în care abonaţii la servicii de cablu TV puteau viziona un număr mare de meciuri doar dacă se abonau la un singur distribuitor, în prezent, orice abonat îşi poate selecta furnizorul de servicii pe care şi-l doreşte şi poate viziona toate meciurile de fotbal din cele două competiţii”.

Look Tv si Look Plus mai precizeaza ca au transmis distribuitorilor oferta comercială, însă unii distribuitori au fost „dezinteresați”.

„Posturile Look TV şi Look Plus au transmis tuturor distribuitorilor interesaţi oferta lor comercială şi au semnat contracte de retransmisie cu oricare distribuitor care a efectuat demersurile legale necesare. Dezinteresul unor distribuitori de a semna contracte de retransmisie este o decizie comercială discreţionară a acelor distribuitori, care îi privează pe proprii abonaţi de posibilitatea de a se bucura de fotbalul românesc de calitate”, se spune în comunicat.

În final, cele doua televiziuni anunță furnizorilor de servicii tv cu plată că sunt deschise in continuare la negocieri si semnarea de noi contracte.

În acest context, Transilvania Look S.A. şi NCN Studio TV reaminteşte tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită Look TV şi Transilvania Live (care recent s-a transformat în Look Plus, n.r.) că pot să trimită în continuare la adresa de e-mail [email protected] scrisori de interes cu privire la semnarea de contracte de retransmisie, urmând ca aceştia sa fie contactaţi ulterior pentru discuţii şi negocieri suplimentare.

Look TV si Look Plus este disponibil, deocamdata, doar abonatiilor retelei de cablu UPC si Focus Sat.

5 thoughts on “Look Tv și Look Plus sunt deschise în continuare la negocieri

  1. Daca s-au abonat ca berbecii la ciobanii de la rds… Acum mergeti la vecinii abonati la UPC sa vedeti meciurile din Liga1

  2. Oricum ma enervau la culme astia de la RDS. Asta e picatura care a umplut paharul asa ca trecem cu catel, cu purcel la UPC. Liga1 merita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.