Loteria publicitară „Cumpără şi Câştigă” de la Polus se apropie de final (P)

Clujenii mai au la dispoziție doar 10 zile pentru a intra în cursa marilor premii ale loteriei „Cumpără şi Câştigă la Polus!”. Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor sejurului la Rally Catalunya, din Spania, a sejurului la Wales Rally, din Marea Britanie, şi a celor patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally, vor avea loc duminică, 26 iunie 2016.

Cumpara si Castiga_3

Până pe 25 iunie 2016, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a intra în cursa marilor premii ale loteriei publicitare. Fericiții câștigători se vor putea bucura de o experiență de neuitat la Rally Catalunya, în Spania, la Wales Rally, în Marea Britanie, sau la shakedown-ul Transilvania Rally.

Și asta nu este tot, sute de premii oferite de către partenerii centrului comercial, pot fi câștigate pe loc prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerile la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai marilor premii vor avea loc în data de 26 iunie 2016, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro

Parteneri: Yellow Store, Benvenuti, Mohito, Sofiaman, Andu, The Perfect Kitchen, Home Sweet Home gifts, Bigotti, Pada Murre, Decathlon, IQ, Opticris, Nobila Casa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.