Lucian Bute l-a învins pe Gracev şi a câştigat centura NABF la categoria semigrea!

Lucian Bute l-a învins duminică dimineaţa pe rusul Denis Gracev în 12 runde şi şi-a adjudecat centura NABF la categoria semigrea, meci care a avut loc la Centre Bell din Montreal.

A fost primul meci disputat de pugilistul român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Bute devine astfel deţinător al centurii NABF la categoria semigrea. Conform deciziei celor trei arbitri judecători, Bute s-a impus cu 115-113, 118-110 şi 116-112.

„Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci”, a declarat Bute citat de Money.ro.

Pugilistul rus era campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri.

Reamintim că Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti pe 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.