Lucrările de asfaltare pe drumul judeţean Gherla – Nicula – Săcălaia avansează în ritm alert

În cadrul programului de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere a judeţului, lucrările de aşternere de covor asfaltic derulate de Consiliul Judeţean Cluj pe drumul judeţean DJ 109D Gherla – Nicula – Săcălaia avansează în ritm alert.

„Marele merit al acestor lucrări de asfaltare e legat de faptul că asigură un acces extrem de facil şi în condiţii optime de circulaţie la mai multe obiective de mare interes turistic din zonă, precum Mănăstirea de la Nicula, Lacul ştiucilor de la Săcălaia sau Rezervaţia naturală Stufărişurile de la Sic, cunoscută şi ca Delta Clujului sau Delta Ardealului”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările vizează două tronsoane de drum, respectiv sectorul cuprins între kilometrul 0+000 şi kilometrul 4+080 care a fost deja finalizat şi sectorul cuprins între kilometrul 4+780 şi kilometrul 7+000 pe care se execută în prezent lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. Pe acest ultim sector de drum lucrările de asfaltare vor demara imediat după finalizarea lucrărilor la reţeaua de canalizare, lucrări derulate de Primăria comunei Fizeşu Gherlii şi aflate pe ultima sută de metri.

În ceea ce priveşte sectorul cuprins între kilometrul 4+080 şi kilometrul 4+780, reamintim faptul că acesta a fost asfaltat în cursul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.