Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 109C Țaga – Sucutard au fost reluate

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean 109C Țaga – Sucutard, parte a proiectului european „Drumul Bistriței”, între km 17+600 și km 25+481.

Sectorul vizat are o lungime de aproximativ 7,8 km și realizează legătura cu alte două sectoare ce compun Drumul Bistriței, respectiv drumul județean 172A, care asigură accesul spre județul Bistrița-Năsăud, și drumul județean 161G care asigură accesul spre drumul național 16.

În prezent se așterne stratul de uzură, ultimul strat al covorului asfaltic. În paralel, se lucrează la realizarea acceselor în curțile gospodăriilor situate de-a lungul acestui drum județean, respectiv la sistemul de scurgere a apelor.

Finalizarea integrală a acestei investiții presupune inclusiv reabilitarea podului și a podețelor, realizarea acostamentelor, betonarea șanțurilor, amenajarea trotuarelor, a intersecțiilor și a drumurilor laterale.

Valoarea totală a lucrărilor este de 26.318.000 lei, suma fiind asigurată integral din bugetul Consiliului Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.