Lucrarile de reparatii la scolile si gradinitele clujene sunt aproape de finalizare

Primaria Cluj-Napoca a investit suma de 5.8 milioane de lei in aceasta vara in lucrari de reparatii, interventii si modernizari pentru 84 de unitați scolare din municipiu, astfel incat anul scolar sa poata incepe in cele mai bune conditii pentru elevi.emil boc in vizita la scolile in renovare

In acest moment, lucrarile sunt finalizate in proportie de 100% la 62 de unitati de invatamant preuniversitar, urmand ca pana la 15 septembrie toate interventiile sa fie incheiate.

„Am vizitat astazi Liceul de Informatica ‘Tiberiu Popoviciu’ din Cluj-Napoca, unde au fost realizate lucrari de hidroizolare la cladirea principala, a fost finalizata fatada si au fost realizate investitii la internatul liceului (inlocuirea tamplariei vechi cu PVC, inlocuirea usilor deteriorate, vopsiri s.a.m.d.). Valoare investitiilor de aici se ridica la 128.000 lei.
Mentionez ca pana acum au fost finalizate curtile a trei unitati de invatamant – Scoala ‘Constantin Brancusi’, Gradinita ‘Poienita’ si Gradinita ‘Zana Zorilor – lucrari in valoare de cca. 350.000 lei”
, a declarat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.