Luna iulie aduce o varietate de evenimente la Iulius Mall Cluj: Wedding Days, expoziția „Istoriile Indiei”, Dance Romania și multe altele (P)

Un început de lună plin de evenimente dedicate viitorilor miri, pasionaților de dans, dar și pentru iubitorii de istorie se anunță la Iulius Mall. O expoziție inedită, unde sunt prezentate piese vestimentare indiene, dar și informații despre locuri exotice din fabuloasa țară, momente de dans împreună cu instructori profesionaliști, dar și un târg dedicat viitorilor miri sunt câteva dintre propunerile pentru un weekend antrenant, la Iulius Mall Cluj.

În perioada 1 – 10 iulie 2022Iulius Mall Cluj te poartă într-o călătorie fascinantă prin impresionanta Indie. Expoziția organizată de Ambasada INDIEI în România, Moldova și Albania, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei şi Rajkumari by Ana Maria Lazăr, aduce, în Atriumul Iulius Mall, informații despre o parte din locurile exotice din India, monumente istorice, festivaluri și tradiții. Tot aici puteți descoperi piese textile indiene, artăsari-uri și haine tradiționale ale femeilor indiene din colecția de îmbrăcăminte a designerului și colecționarului Anamaria Lazăr. Expoziția poate fi admirată în perioada 1 – 10 iulie 2022.

Sâmbătă2 iuniede la ora 13.00în Iulius Parcva avea loc Dance Romania, un eveniment caritabil, unde se promovează diversitatea și incluziunea. Mai mulți instructori de dans consacrați vor preda diferite stiluri de dans, de la Zumbadans afrobraziliansalsabachatahip-hopstreet dance și multe altele. Participarea este gratuită.

Dacă ai făcut curat în dressing și ai găsit câteva piese vestimentare numai bune de donat, vino cu ele la recepția United Business Centerpână pe 5 iulie! Iar dacă acum ai loc liber în dulap, te așteptăm în Iulius Mall, unde are loc campania de reduceri de vară, cu promoții de până 70%.

Rochii și costume în trend, verighete, diverse accesorii, invitații, bijuterii sunt câteva dintre ingredientele care conturează un eveniment la care găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis. Wedding Days revine în Atriumul Iulius Mall Clujîn acest weekend1 – 3 iulie, și te așteaptă să te pregătești de sezonul petrecerilor, care se anunță a fi mai plin ca niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.