Luptatorii de la CSM Cluj au castigat doua medalii de aur si una de bronz la Campionatele Nationale de Seniori

rares-chintoanSecţia de lupte a clubului CSM Cluj s-a întors cu doua medalii de aur, una de bronz si un loc 5 de la Campionatele Naţionale de seniori, competiţie desfasurata la finele lunii iulie la Bucureşti. Astfel, dintre elevii antrenorului Vasile Vişan, campioni naţionali la lupte libere, seniori, au devenit Ana Maria Pavăl (categoria 55 Kg) şi Rareş Chintoan (categoria 120 Kg).

Medalia de bronz a fost adjudecata de Marius Atofani (categoria 74 Kg), iar locul cinci a fost obţinut de Tudor Zuz (categoria 84 Kg).

„Competiţia a fost una disputată. Marius Atofani ar fi putut obţine şi el titlul naţional şi medalia de aur, dar s-a accidentat în ultima luptă şi a fost nevoit să se mulţumească cu bronzul. Finalele de la Bucureşti au fost şi un criteriu de selecţie pentru Campionatel Mondiale de seniori la Budapesta de la mijlocul lunii septembrie, iar în urma rezultatelor, Pavăl Ana Maria (categoria 55 Kg), Rareş Chintoan (categoria 120 Kg) şi Marius Atofani (categoria 74 Kg), vor face parte din lotul naţional urmând să reprezinte România şi Clujul la Mondialele de seniori”, a declarat antrenorul secţiei de lupte libere a CSM Cluj, Vasile Vişan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.