Mai sunt rentabile husele pentru telefon în ziua de astăzi ?

Telefonul mobil reprezintă în ziua de astăzi mult mai mult decât un apel de câteva minute. Telefonul a ajuns atât pentru generațiile tinere, cât și pentru cei mai în vârstă un accesoriu indispensabil, un dispozitiv ce dispune de muzică, de posibilitatea de mesaje scrise, mail, GPS, opțiunea de plată cu cardul, practic și-a pierdut din întrebuințarea de bază fiind folosit predominant în orice altă împrejurare. 

 Indiferent de materialul din care este formată carcasa telefonului, acesta necesită protecție suplimentară. De ce ? Nu pot fi concepute la performanță maximă, estetic și cu o durabilitate mai mare la șocuri și longevitate în timp ? Ba da, însă aici intervin interesele companiilor ce vor să vândă și următorul model. Și asta cât mai rapid. Din acest motiv și durata de viață a bateriei este una destul de limitată, indiferent de brand, de aceea încep să meargă mai greoi după un anumit timp, performanțele încep să scadă vizibil. Sunt convenții respectate de toate asociațiile la nivel global pentru a putea funcționa în continuare producția, în schema mare a lucrurilor.

Cum alegem husele ? Cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont

Husa pare, și în majoritatea cazurilor este, un accesoriu indispensabil pentru întreținerea gadgetului. Toate husele se pliază perfect pe telefoane, sunt confecționate dintr-un material mai mult sau mai puțin rezistent, ceea ce conferă necesarul de protecție, la prima strigare. Însă apele sunt puțin mai adânci decât par. Cât despre materia primă folosită pentru huse, materialele  pot fi pielea, siliconul, fibră de carbon, plastic sau metal. Cei  de la Lerato.ro dispun de o gamă variată de huse și carcase pentru foarte multe modele telefoane, de la huse pentru Samsung note 10 plus până la Iphone-uri sau Huawei.

  • În cazul huselor de piele, fie că este vorba despre cea naturală sau sintetică, principalul avantaj este aspectul luxuriant și sunt mai durabile în timp. Dezavantajul ar fi faptul că pielea se zgârie destul de ușor, telefonul va deveni mai voluminos, lucru ce este un dezavantaj al oricărui tip de husă până la urmă.
  •  Husele de silicon au o aderență foarte bună pe diferite suprafețe și o textură plăcută la atingere, plus că sunt și rezistente la apă. Un dezavantaj ar fi faptul că mâinile vor transpira mai ușor, iar la scoaterea dintr-un buzunar ceva mai strâmt pot deveni inconfortabile, tocmai din cauza aderenței de care aminteam.
  • Husele metalice, spre deosebire de celelalte tipuri de huse nu vor contribui deloc la supraîncălzirea telefonului, sunt durabile, iar în cazul unor culori simple, acestea vin cu un plus datorită luciului specific. Un dezavantaj principal ar fi rigiditatea, dar și prețul ușor crescut.
  • Husele din plastic dispun de o diversitate mult mai mare în materie de modele și sunt mult mai ușor de curățat, dezavantaj fiind faptul că se zgârâie repede, la fel ca în cazul celor din piele, iar la șocuri pot crăpa.
  • Husele din fibră de carbon sunt ușoare și sunt considerate drept cele mai durabile. Dacă am specificat în cazul huselor metalice un preț ușor ridicat, ei bine husele din fibră sunt cele mai scumpe.

Concluzionând, prezentând principalele avantaje și dezavantaje, alegerea huselor este strict individuală în funcție de nevoile și preferințele estetice ale fiecăruia.

Sursa foto:  Pexels.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.