Marcel Vela: „După următoarea ședință de Guvern, în România va funcționa Poliția Animalelor”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat pe Facebook că „după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial”, în România va fi înființată Poliția Animalelor.

„Unul dintre testele pe care îl dă fiecare societate vizează, fără doar și poate, și comportamentul față de necuvântătoare.

La acest test, noi ca națiune, am picat în ultimii ani de prea multe ori, în tot ceea ce privește eforturile pe care ar fi trebuit să le facem pentru ocrotirea animalelor. Am primit unele comentarii în care am fost întrebat dacă am rezolvat alte probleme importante și dacă nu cumva aceasta ar trebui să fie ultima pe listă”, a scris Vela pe Facebook.

Eu consider că o societate sănătoasă și trainică nu poate exista fără RESPECT!

„Acest respect se distribuie egal către toate zonele societății, dar și către mediul înconjurător. Respect față de oameni, față de animale, față de natură etc. Nu putem privi tânjind peste granițe, dar fără să fim dispuși la eforturi

#Împreună, umăr lângă umăr, trebuie să luptăm pentru acea Lume cu care să ne mândrim și în care să trăim.

Am promis, am facut!

Joi, acum trei zile, în ședința Guvernului, MAI a supus dezbaterii, în primă lectură, OUG privind înființarea Poliției Animalelor. OUG are toate avizele de la ministerele de resort, inclusiv pe cel de la Consiliul Economic și Social, iar domnul Prim Ministru a semnat documentele și pentru avizul CSAT, fiind vorba despre schimbarea structurii Ministerului Afacerilor Interne

Așadar, după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o altă abordare pentru rezolvarea situațiilor grave, prin înființarea Poliției Animalelor„, a mai precizat Marcel Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.