Marea asfaltare de 5 milioane de euro a început la Câmpia Turzii

Municipiul Câmpia Turzii a solicitat Companiei Naționale de Investiții solicitarea de includere a 14 străzi în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, prin subprogramul drumuri de interes local și drumuri de interes județean, iar CNI a acceptat.

Printre străzile cuprinse în proiectul mobilitate urbană alternativă din Câmpia Turzii se numără Teilor, 1 Mai, Școlii, Șoferilor, Parcului, Alee Parc, Alee Sud, Alee Nord.

Alte artere cuprinse sunt Vasile Goldiș, Nicolae Titulescu, Traian, Petru Maior, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Lazăr, precum și parcarea Parcului Municipal Berc.

Toate vor fi reabilitate cu fonduri de la CNI. Din județul Cluj, doar două municipii, printre care și Câmpia Turzii, au fost incluse în programul acesteia.

Valoarea investiției este de aproape 5 milioane euro. “Realizarea acestor lucrări va degreva bugetul local de impactul economic și, totodată va asigura un plus de transparență și eficiență în procesul de implementare”, consideră primarul Dorin Lojigan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.