Maria Nazionale şi-a amânat concertele din România

Cântăreaţa napoletană de muzică pop Maria Nazionale a fost nevoită să-şi amâne concertele ce urmau să aibă loc în România din raţiuni personale (13 Mai – Sala Palatului din Bucureşti şi 15 mai – Sala Sporturilor din Cluj-Napoca).

maria nazionale

Concertele au fost amânate pentru luna octombrie a acestui an, astfel: la Bucureşti, pe 2 octombrie şi pe 4 octombrie la Cluj-Napoca.

„Sunt foarte încântată să ajung anul acesta pentru prima dată în România. Chiar dacă nu vom reuşi să ne întâlnim în luna mai, cu siguranţă ne vom vedea în octombrie la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru un concert plin de emoţie. Ne vedem în toamnă”, a declarat Maria Nazionale.

Biletele vândute pentru concertele din 13 mai – Bucureşti şi 15 mai – Cluj-Napoca vor rămâne valabile pentru concertele din toamnă.

Persoanele care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate să se adreseze în perioada 8 mai – 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa [email protected] şi să returneze biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.