Marian Vanghelie vrea sa cumpere Realitatea TV

vangheliePotrivit unor surse de pe piaţa media, primarul sectorului 5 s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma privind tranzacţia, scrie evz.ro.

Primarul Sectorului 5 visează să intre în rândul mogulilor media. El nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. Vanghelie ar putea să ajungă patronul televiziunii la care, în urmă cu mai mulţi ani, a fost pus de către Robert Turcescu să conjuge verbul „a fi”, test care i-a dat mari bătăi de cap.

La întâlnire a participat şi fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Tranzacţia priveşte transferul către Vanghelie al drepturilor de proprietate a bunurilor pe care Elan Schwartzenberg consideră că le mai are la postul TV.

Alianţa comercială dintre Videanu şi Vanghelie poate părea bizară, dar ea are la temelie un calcul electoral: alegerile locale din 2016, respectiv Primăria Capitalei. Informaţia a fost confirmată de surse credibile, apropiate de cei care au parafat tranzacţia.

De altfel, în ultima perioadă, Marian Vanghelie şi Adriean Videanu au fost văzuţi împreună la Monaco.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.