Marieta Anastasescu este noul administrator judicial la „U” Cluj. Clubul va merge la TAS pentru a obţine licenţa

Horia Tiril
© Foto redactiadestiri.ro

Universitatea Cluj se va adresa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Horia Ţiril a fost înlocuit de Marieta Anastasescu de la firma de insolvenţă A&A CONSULTANTS IPURL.

Tribunalul Comercial Cluj a comunicat astăzi sentinţa contestaţiei Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Cluj de înlocuire a lui Horia Ţiril cu Marieta Anastasescu, propusă de avocaţii creditorului principal Florian Walter.

Ţiril urmează să fie schimbat în 29 mai, când va fi stabilită decizia finală în ceea ce priveşte planul de organizare a clubului propus de acesta. Acest plan va fi analizat de firma clujeană Solvendi IPURL.

Horia Ţiril a declarat pentru ziuadecj.ro că o va sprijini pe Anastasescu.

„Mă aşteptam să fiu înlocuit, practic contestaţia Finanţelor nu avea o bază solidă. Am discutat cu avocaţii domnului Walter şi cu doamna Anastasescu, îi voi sprijini cu tot ce pot pentru Lausanne. Cel mai important e ca planul să fie admis miercurea viitoare de instanţă”, a precizat Ţiril.

Contestaţia Finanţelor Publice a fost respinsă, iar astfel Marieta Anastasescu devine noul conducător al lui „U” începând cu 29 mai.

Într-o ultimă încercare de a obţine licenţa pentru sezonul viitor, clubul se va adresa la TAS cu un nou plan de organizare propus de Anastasescu, în cazul în care cel întocmit de Ţiril nu va fi acceptat pe 29 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.