Marius Popescu, după „U” Cluj – FC Brașov 0-0: „Începem să devenim mai responsabili”

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, s-a declarat mulțumit de punctul obținut astăzi cu FC Brașov, 0-0, susținând că echipa sa începe să devină mai responsabilă.

marius popescu u cluj

„Am avut momente în care puteam tranșa meciul pe situații de posesie și de tranziție pozitivă, dar am avut și momente grele care spre bucuria noastră și cu satisfacție le-am rezolvat. Începem să devenim mai responsabili cu meciurile acumulate și sper să acumulăm acea responsabilitate și în momentele de criză. Eu zic că arbitrajul a fost ok în ultimele două meciuri.

În fiecare zi facem pregătire 10-15 minute, săptămâna această 25, de faze fixe, am schimbat modalitatea și am încercat să aleg și registrul tactic și ce ține de fazelele fixe”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, la finalul meciului cu FC Brașov, scor 0-0.

Kovacs, în continuare incert

„E o chestie care din păcate aproape că nu are nici început, nici sfârșit. Și eu am avut la timpul meu situații din acestea și încă medicina nu era așa avansată din punct de vedere sportiv. A avut și un hematom după meciul cu Pâncota, care denotă o ruptură fibrilară locală, o sângere pe românește, s-a redus hematomul. Am și eu o parte din vină pentru că am tras de el în orice condiții, injecții și la pauză și după meci, trebuie să-l refacem pentru că avem nevoie de el”, a mai susținut Popescu despre accidentarea lui Kovacs.

„U” Cluj va întâlni etapa următoare liderul FCM Baia Mare, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 16:00. Meciul va fi televizat de Digisport și DolceSport.

„Toată viața am așteptat meciurile derby. Ne prezentăm, ne pregătim și cred că arătăm mai organizați după meciul de astăzi. Am avut și un adversar dificil, în creștere față de debutul campionatului, cu jucători experimentați care nu ne-au surprins foarte mult prin jocul colectiv, cât prin aportul lor individual, unu contra unu”, a precizat Popescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.