McDonald’s din Piaţa Mihai Viteazul se redeschide cu un Mc Cafe!

Restaurantul McDonald’s din Piaţa Mihai Viteazul se redeschide într-un decor nou și modern. Tot aici, McDonald’s România a amenajat pentru consumatorii săi un spaţiu primitor, cu primul McCafé din afara Bucureştiului. Fiindcă inovaţia este un cuvânt definitoriu pentru McDonald’s România, compania continuă, şi la nivel naţional, programul de modernizare pentru restaurantele sale.

„Important centru universitar, oraşul Cluj-Napoca este dominat de creativitatea şi energia studenţilor, care dau mereu primii startul tendinţelor moderne. Astfel, pentru a continua să le oferim un spaţiu în concordanţă cu stilul lor de viaţă, am transformat restaurantul McDonald’s din Piaţa Mihai Viteazul într-un restaurant cu decor elegant, luminos şi funcţional.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

McCafé nu este doar o cafenea, este un loc în care, pe lângă numeroasele combinaţii de cafea, consumatorii se pot bucura şi de o varietate de prăjituri. McCafé-ul amenajat în cadrul restaurantului McDonald’s din Cluj-Napoca este primul dezvoltat la nivel local şi este al șaselea McCafé din România.

Redeschiderea vine cu o nouă ofertă, valabilă doar în restaurantul Mihai Viteazul din Cluj-Napoca. În perioada 8 – 16 noiembrie, în zilele de luni, joi şi duminică, la achiziţionarea unui sandviş Big Mac, consumatorii primesc încă unul din partea casei. Totodată, promoţia se aplică şi pentru sandvişul McChicken în zilele de marţi, miercuri, vineri şi sâmbătă.

Programul de remodelare al restaurantelor din România a început în anul 2008, odată cu inaugurarea restaurantului din Barbu Văcărescu din București. În prezent, dintre cele 64 de restaurante din ţară, există 21 de spaţii realizate de către Studioul de Design European McDonald’s din Franţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.