Meciul cu Olanda din Cupa Davis se va desfăşura la Cluj-Napoca

Partida decisivă pentru calificarea la barajul grupei mondiale a Cupei Davis dintre România şi Olanda va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, între 5-7 aprilie 2013. Meciurile vor fi desfăşurate pe suprafaţa de zgură.

foto eClujeanul.ro
foto eClujeanul.ro

Va fi cea de-a treia confruntare pe care naţionala de Cupa Davis a României o va juca la Cluj-Napoca, după victoriile obţinute cu Finlanda şi Danemarca.

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Silviu Matei, la şedinţa de miercuri a Consiliului Director a FRT.

„Consiliul Director a decis în şedinţa de astăzi ca şi meciurile cu Olanda să se joace la Cluj, unde România a jucat şi cu Finlanda şi cu Danemarca. O singură condiţie mai trebuie îndeplinită însă, să primim sala la dispoziţie în intervalul specificat. Ideal ar fi ca din 25 martie s-o avem la dispoziţie sau maximum din 27 martie, până în 8 aprilie. Aşteptăm să semnăm mâine contractul. Dacă nu ne vom înţelege cu contractul pentru Cluj, întâlnirea se va juca la Bucureşti”, a declarat Matei pentru mediafax.ro.

De asemenea, directorul DSJ Cluj, Constantin Răduţă, a precizat că nu crede că vor exista probleme ca partida cu Olanda să se desfăşoare la Cluj: „Mâine vom regla problema. Este un pic mai complicat de data aceasta, pentru că se va schimba suprafaţa şi stilul de montaj, fiind vorba de zgură. Dar nu cred că întâmpinăm probleme în a găzdui echipa României din nou”, a precizat acesta.

Este foarte probabil ca pentru acest meci căpitanul nejucător al României să-l aibă la dispoziţie şi pe Victor Hănescu, cel mai bine cotat tenisman român în ierarhia ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.