Meciurile de la EURO 2020 se pot vedea la Iulius Mall Cluj. Filme bune în Iulius Parc (P)

Până pe 10 iulie 2021, mâncarea, băuturile și sportul vor forma o echipă imbatabilă, pe terasa Quartz de la Iulius Mall Cluj, și o să te convingă imediat să li te alături. Experiența fotbalistică va fi completată de proiecția cinematografică de Oscar din cadrul Movie Nights, care vinerea aceasta îți propune să te teleportezi în anul 1996 și să trăiești suspansul la cote maxime vizionând „Cazul lui Richard Jewell„.

Ai făcut un pariu pe un meci de fotbal de la EURO 2020 și vrei să te simți exact ca pe stadion? Nicio altă alternativă nu este mai atractivă decât aceea de a urmări partida pe care ai pariat, alături de prieteni și alți microbiști. Iulius Mall Cluj a transformat terasa Quartz într-o arenă cu fani înfocați ai fotbalului, iar timp de două săptămâni, cât mai durează Campionatul European de Fotbal 2020, pe ecrane vor rula toate partidele. Te întâmpinăm cu vouchere surpriză și atmosfera pe care o aștepți de atât de mult timp!

De asemenea, vineri, 25 iunie 2021, Iulius Parc se transformă din nou într-o „sală de cinema” unde vei putea viziona filmul „Cazul lui Richard Jewell”, regizat de Clint Eastwood, șicare te va ține în suspans timp de 129 de minute. Pelicula te va teleporta în anul 1996, la atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, unde în prim-plan îl întâlnim pe Richard Jewell, unul dintre cei care asigură paza stadionului. Datorită acestuia, o mulțime de vieți au fost salvate, dar viața lui va fi în atenția tuturor, fiind considerat de FBI și de presă principalul suspect al atentatului. Cum se termină totul vei afla de la ora 21.30.  Set-up-ul „sălii de cinema” este amenajat de către cei trei parteneri: Cemacon, Wonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.