Medalie de bronz pentru boxerul lui „U” Cluj Ionuț Iancu la Campionatul Național de Seniori

Pugilistul clujean Ionuț Iancu, legitimat la secția de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a câștigat marți, 8 septembrie, medalia de bronz la categoria super grea (+91 de kg), la Campionatele Naționale de Seniori.

ionut iancu medalie de bronz

Competiția găzduită de Sala Polivalentă din Târgu Mureș a avut loc în perioada 5-8 septembrie 2015.

„Tragerea la sorți a fost în aparență în defavoarea noastră deoarece trebuia să-l bată pe sportivul considerat cap de serie numărul unu dintre sportivii prezenți la această categorie, Tiberiu Porcoi din București. Meciul a început într-un ritm infernal, Ionuț încasând un uppercut la ficat, acesta fiind îngenunchiat și ascultând numărătoarea arbitrului. După aceasta, Ionuț a reluat lupta cu mai multă dârzenie reușind victoria prin KO. La meciul doi, după repetate țineri ale adversarului, Atănăsoaie a început procedee neregulamentare, chiar și de judo, însă arbitrul din ring a tolerat, spre surprinderea spectatorilor care l-au susținut pe Ionuț. Din păcate meciul a fost câștigat de Lucian Atănăsoaie, acesta devenind și campionul național”, a punctat antrenorul secției de box a CS „U”, Iosif Hercz.

„Mă bucur alături de antrenorul meu, de această medalie, deoarece este cea mai bună performanță obținută de mine. A fost cea mai grea medalie obținută și cea mai muncită. M-am antrenat cu Lucian Bot care luptă la profesioniști, fapt pentru care toată pregătirea mea a fost la un alt nivel”, a spus pugilistul universitar, Ionuț Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.