Medicii vor lucra non-stop de sărbători! Ce farmacii vor fi deschise?

Medicii din spitalele din Cluj-Napoca şi din judeţul Cluj vor asigura asistenţă de specialitate celor care vor avea nevoie pe toată durata sărbătorilor.

spital

De asemenea, în Cluj-Napoca vor exista cinci farmacii cu program non-stop în această perioadă.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Cluj anunţă că asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada Crăciunului şi a Anului Nou în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice. Populaţia adultă din Cluj-Napoca se va adresa, pentru urgenţele medico-chirurgicale, Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor, iar copiilor le va fi asigurată asistenţa la Spitalul Clinic e Urgenţă pentru Copii, situat pe strada Moţilor.

„În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin compartimentele de primiri urgenţe, respectiv prin camerele de gardă ale spitalelor. Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulti şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în municipiul Cluj-Napoca, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 37. Centrele de Permanenţă funcţionează în program continuu sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbători legale: Centrul de Permanenţă din Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9, Centrul de Permanenţă din Turda, str. A. Mureşanu nr. 18, Centrul de Permanenţă din comuna Mociu, str. Principală nr. 88. Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112”, au anunţat reprezentanţii DSP Cluj printr-un comunicat.

În Cluj-Napoca vor exista, în toată această perioadă, cinci farmacii care vor avea program non-stop, pe Calea Floreşti (nr.75), în Piaţa Cipariu (nr.15), pe Bulevardul 21 Decembrie (nr.131), pe strada Horea (66) şi în Piaţa Mihai Viteazu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.