Mega-concert de rock in aceasta seara la CCS: Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Supergrup

Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca va gazdui in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, un superconcert de rock cu Cristi Minculescu si Nutu Olteanu Supergrup, membrii fondatori ai legendarei trupe IRIS.

rock in cluj

In deschiderea concertului, de la ora 19, va canta trupa de rock clujeana C.A.S.H.

Minculescu s-a stabilit în Germania, la Regensburg, după părăsirea trupei Iris, al cărei solist a fost o perioadă îndelungată, dar a rămas deschis colaborărilor artistice şi contactului cu numeroşii săi fani. Nuţu Olteanu, fondator al formaţiei Iris, compozitor şi chitarist solo în epoca de glorie din anii ’80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, dar a avut apariţii şi pe scenele din România, ca invitat special alături de trupa Holograf, unde a cântat după ce a parasit trupa Iris.

Toate biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură a Studentilor, iar pretul acestora este cuprins intre 35 si 90 de lei, iar firmele si grupurile care cumpara între 10 şi 25 de bilete, platesc 25 de lei per tichet, de la 25 de bilete în sus pretul unui bilet este de 20 lei.

Evenimentul este organizat de clujulcultural.ro si RB Events.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinstențele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alăturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis și Ken Sundberg.

Întoarcerea în fața publicului clujean va fi o revenire emoțională, Cristi Minculescu susținându-și ultimul concert alături de formația Iris la festivalul Barock de la Castelul Banffy, din localitatea clujeană Bonțida, într-un concert ce marca, în 2012, 35 de ani de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.