MEGA-CONCERT Eddy Wata și Admiral C4C în THE SIN Social Code din Cluj!

Autorul unor hituri internaționale precum „I love my people” și „My dream”, artistul nigerian Eddy Watta vine la Cluj-Napoca pentru a susține un concert în fața clujenilor sâmbătă, 25 aprilie, în THE SIN Social Code.

eddy_wata

Eddy Wata nu vine singur, ci însoţit de Admiral C4C, un artist stabilit în Cluj şi al cărui stil uimeşte audienţa prin sound şi prezentă scenică. Ultima sa piesă, „Drop the boom”, a fost foarte bine primită de publicul său şi a atras deja atenţia industriei de profil. Recent a fost introdusă în playlisturile principalelor radiouri din România.

Concertul susținut de Eddy Wata și Admiral C4C face parte dintr-un nou concept de evenimente care ajunge la Cluj – Most Wanted Party Monstarz.

Preţul unui bilet este de 25 de lei până în 24 aprilie, iar în ziua evenimentului este de 35 de lei. Biletele se găsesc în Iulius Mall la standul de lângă Punctul de Informare, în Grigorescu pe str. Fântânele, numărul 18, etaj 1, în intervalul 11:00-16:00, şi la Club SIN în weekend, în intervalul 21:00-00:00.

Parteneri: Univers T şi Club SIN

Evenimentul este comunicat de: ProFM, Zile şi Nopţi, Monitorul de Cluj, Cluj.com, Cluj Life, Oraşul Cluj, Clujul de Buzunar, Buzznews, Revista Bulevard, eClujeanul şi Ora de Cluj.

Evenimentul este organizat de Respect Bigtime si sustinut de Musicomania.

VIDEO – Eddy Wat – I Love My People

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.