Mesajul Oanei Boc pentru fiica sa, proaspăt admisă la Medicină Dentară din cadrul UMF Cluj

Fiica cea mică a primarului Emil Boc, Patricia, a intrat la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu”, iar mama ei, Oana Boc, i-a transmit un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Sunt sigură că o să fii un medic excelent, dragă Patricia! ❤️ Entuziasmul, pasiunea, umanismul să te însoțească în continuare pe noul tău drum care începe acum. Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca”, a scris soţia priamrului pe pagina sa de Facebook.

Patricia Boc s-a clasat pe locul nouă la buget, după ce a obţinut nota 8.49 la testul grilă cu 50 de întrebări din biologie şi chimie, potrivit rezultatelor examenului de admitere care au fost publicate miercuri pe site-ul UMF Cluj-Napoca.

Patricia Boc a obţinut media 9.66 la examenul de Bacalaureat, după ce a absolvit Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca.

Şi fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi-ar fi dorit să studieze la Cluj-Napoca, la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu”, însă a fost respinsă. Teodora Popa a obţinut nota 7.47, ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicină fiind 8.14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.