Messi a donat 1 milion de euro pentru spitale în lupta cu COVID-19

Lionel Messi a donat un milion de euro Spitalului Clinic din Barcelona şi unui spital din Argentina în lupta contra coronavirus. Catalonia este a doua cea mai afectată zonă din Spania, după Madrid, cu 9.937 de cazuri, dintre care 516 decese. În Argentina s-au înregistrat până acum 387 de cazuri şi şase decese, potrivit MEDIAFAX.

Lionel Messi s-a implicat şi el în lupta contra coronavirusului. Publicaţia din Spania AS notează că starul Barcelonei a donat un milion de euro Spitalului Clinic din Barcelona şi unui spital din Argentina.

Această sumă va ajuta situaţia economică a spitalelor, care au nevoie de materiale pentru a putea face faţă acestui virus. Catalonia este a doua cea mai afectată zonă din Spania, după Madrid, cu 9.937 de cazuri, dintre care 516 decese. În total, pe teritoriul iberic, s-au înregistrat, până acum, 42.058 cazuri cu 2.991 decese şi 3.794 de vindecări. De cealaltă parte, Argentina a raportat 387 de cazuri şi şase decese.

Lionel Messi s-a implicat şi în campania realizată de FIFA, care a realizat un clip video, cu nume importante din fotbalul mondial, care are ca scop să îi facă pe oameni să conştientizeze gravitatea situaţiei la nivel mondial şi ce trebuie să facă pentru a se feri de infecţia cu noul virus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.