METEO: După ninsori, urmează poleiul

Meteorologii au emis o nouă informare privind depuneri de polei și precipitaţii mixte.

piata unirii cluj iarna 2015-w800-h600

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, de la ora 04:00 până la ora 22:00 se vor semnala, temporar, precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului. De asemenea, aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie) depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei, inclusiv zona municipiului Bucureşti, şi pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Nu în ultimul rând, începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.