METEO: După ninsori, urmează poleiul

Meteorologii au emis o nouă informare privind depuneri de polei și precipitaţii mixte.

piata unirii cluj iarna 2015-w800-h600

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, de la ora 04:00 până la ora 22:00 se vor semnala, temporar, precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului. De asemenea, aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie) depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei, inclusiv zona municipiului Bucureşti, şi pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Nu în ultimul rând, începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.