Mihai Seplecan și-a început „antrenamentul” pentru alegerile Consiliului Județean

Nu mai e nimănui străin faptul că Mihai Seplecan, consilier județean PNL, își dorește foarte mult funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, rămasă vacantă după ce șpăgarul Horia Uioreanu a fost arestat pentru fapte de corupție.

Tânărul consilier a fost președinte interimar pentru o săptămână la CJ Cluj, de unde a primit porecla „președinte de weekend”, dar sorții nu i-au fost prielnici și a fost îndepărtat rapid. Însă pare că i-a plăcut atât de mult să fie șef peste județul Cluj, că acum vrea să devină președinte cu acte în regulă, ales de clujeni. Și face tot ce-i stă în putință să ajungă în această funcție. Dă declarații peste declarații în presa locală prin care mimează implicarea în destinele județului și l-a acționat în judecată pe primul ministru Victor Ponta pentru că a refuzat să organizeze alegeri la CJ Cluj, proces pe care chiar l-a câștigat, oblingându-l pe șeful Guvernului să stabilească data alegerilor parțiale.

Cum știe că se apropie ziua mult așteptatelor alegeri, Seplecan și-a început „antrenamentul” pentru marele eveniment, pentru că nu vrea, Doamne ferește, să-l prindă o eventuală victorie la șefia forului județean lipsit de formă.

Iată-l pe domnul consilier județean cum trage din greu de fiare la o sală de fitness din Cluj-Napoca, înainte de Paște, știind desigur că un președinte bine făcut e și un președinte cu priză la domnișoarele aspirante la o carieră politică.

seplecan la sala

seplecan la sala2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.