Mihai Teja, la primul derby „U” – CFR din cariera. „Poate depasi Steaua-Dinamo”

mihai tejaDerby-ul antologic dintre CFR Cluj si Universitatea isi va consuma al 46-lea episod in aceasta seara, de la ora 21:00, pe arena „Dr. Constantin Radulescu”, intr-o partida care inchide etapa a XXIV-a a Ligii I.

Antrenorul Universitatii Cluj, Mihai Teja, se afla la primul derby local dintre CFR si „U”.

„Derby-ul Clujului, unul care implică multă patimă, orgolii şi emoţii. Am învăţat ce înseamnă acest derby pentru fanii noştri, pentru oraş, având în vedere că undeva la 80 la sută dintre clujeni ţin cu „U”. N-am trăit până acum un astfel de meci, dar încep să-l înţeleg. Un derby „U” – CFR poate depăşi Steaua – Dinamo la care am fost părtaş sau se poate compara cu Standard Liege – Anderlecht Bruxelles. Emoţii există, cresc pe măsură ce ne apropiem de meci. Le-am spus jucătorilor că e şansa lor să intre în istorie. Şi dacă te laşi a doua zi de fotbal, după o victorie cu CFR, poţi spune că ai realizat ceva în carieră”, a spus Mihai Teja pentru site-ul clubului.

Jucatorul Dan Bucşa a declarat că o victorie cu CFR e vitală pentru echipa. „Am pierdut cu Dinamo, din păcate, nemeritat, iar acum suntem obligaţi să venim cu puncte din Gruia. Fanii sunt incredibili, au fost în număr foarte mare la ultimul derby din Gruia şi îi aşteptăm şi acum. Sper să avem ocazia să ne bucurăm la final”, a spus Dan Bucşa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.