Mihai Teja, noul antrenor al Universității Cluj

Mihai Teja va fi noul antrenor al Universității Cluj până în vara lui 2016. Acesta îl înlocuiește astfel pe Marius Popescu, demis de conducere după victoria obținută pe terenul liderului la zi al Ligii a 2-a seria de Vest, FCM Baia Mare (1-0).

mihai teja u cluj
foto © eClujeanul.ro

Teja revine la echipa pe care a mai antrenat-o timp de un an în Liga 1, reuşind atunci să o salveze de la retrogradare. Acesta va fi ajutat de secunzii Constantin Pană și Ovidiu Ceclan, dar și preparatorul fizic Daniele Nervi.

„Îi mulţumim lui Marius Popescu, un OM care a dat foarte mult Universităţii şi care a fost alături de echipă în momentele cele mai dificile. Îi urăm mult succes şi suntem siguri că viitorul îl va găsi, la un moment dat, tot la Universitatea.

Strategia clubului nu se va schimba, vom miza, în continuare, pe jucători crescuţi, aici, la Universitatea. Îi mulţumesc lui Marius Popescu pentru munca depusă şi îmi pare rău că nu a acceptat să rămână în cadrul clubului. Ne aşteaptă un drum dificil, dar sunt convinsă că vom avea forţa să-l parcurgem cu succes”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubulu.

Teja a efectuat deja primul antrenament alături de „studenți”, iar sâmbătă va sta pe bancă la meciul cu FC Caransebeș, ora 11:00, pe Cluj Arena.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.