Mitropolia Clujului a primit „ordin de sus”. ‘Credincioșii să voteze un creștin-ortodox’ – UPDATE

Preoții ortodocși din Cluj-Napoca au primit ordin de sus prin care li se recomandă să-i îndemne pe credincioși să voteze un creștin ortodox român, adică pe Victor Viorel Ponta, scrie știridecluj.ro.

Întrebat ce părere are de această directivă a Mitropoliei, Klaus Iohannis a rezumat scurt: „Eu candidez pentru toți românii”.

DSCN9000

Iohannis: „Renunț la imunitatea dacă voi ajunge președinte”

Candidatul ACL la prezidențiale a fost prezent astăzi la Cluj-Napoca, unde a răspuns la interviurile presei. „Sunt total împotriva legii amnistiei şi a graţierii aşa cum este ea pregătită. Nu voi graţia niciodată pe un politician condamnat pentru acte de corupţie.

Dacă vrem cu adevărat să refacem o societate pe care o percepem ca şi dreaptă trebuie să renunţăm la imunitate. Avem acum multe discuţii privind imunitatea.

Primul lucru la care vreau să renunţ este imunitatea preşedintelui României”, a spus Klaus Iohannis la Digi 24 Cluj.

UPDATE:

Purtatorul de cuvant al Mitropoliei clujene ne-a oferit dreptul la replica al mitropolitului ÎPS Andrei, care sustine ca nu a primit nici o directiva.

„Mitropolia nu a trimis un astfel de document și le sugerează preoților să nu susțină vreun candidat în biserică”, a spus ÎPS Andrei.

3 thoughts on “Mitropolia Clujului a primit „ordin de sus”. ‘Credincioșii să voteze un creștin-ortodox’ – UPDATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.