Mobilizare generală! S-a prelungit programul de vânzare al biletelor pentru finala Cupei României

Fanii Universității Cluj au luat cu asalt încă din primele zile casele de bilete ale stadionului Cluj Arena pentru a-și achiziționa un tichet la finala Cupei României de miercuri, 31 mai, de pe Arena Națională din București.

Având în vedere interesul tot mai mare, conducerea clubului a anunțat că programul de vânzare al biletelor a fost prelungit până miercuri, 27 mai. Astfel, cei care vor face deplasarea la București își vor putea achiziționa un bilet în intervalul orar 12:00 – 20:00, cu excepția zilei de duminică când casele vor fi închise.

Preţul unui bilet în peluza Nord a Arenei Naţionale, rezervat suporterilor Universităţii Cluj, este de 15 lei. Biletele rămase nevândute se vor putea comercializa şi duminică, 31 mai, în ziua finalei, la Arena Națională.

Cei care vor dori să facă deplasarea cu trenul vor plăti 45 lei, dus-întors, dar în cazul în care nu se vor strânge destui suporteri pentru a „rezerva” un tren, transportul se va face cu autocare.

Peluza „Șepcilor roșii” încearcă să mobilizeze întreg orașul pentru a lua cu asalt Capitala la finala Cupei, în ultimele zile zeci de mesaje de dimensiuni mari au apărut în diverse zone ale Clujului.

Clubul „alb-negru” a scos la vânzare 3400 de bilete în sectorul rezervat Universității de pe Arena Națională, din care s-au vândut deja puțin peste 1000, însă numărul lor va crește  în zilele următoare datorită interesului tot mai mare arătat de fani de a fi alături de echipa favorită la București.

cu totii la capitala polus banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.