„Mocheerla”, headliner principal la Electric Castle 2015! Cele mai TARI glume despre festival!

Prima zi a celei de a 3-a ediție a festivalului Electric Castle a început cu multă ploaie și o vreme mohorâtă, însă acest lucru nu i-au împiedicat pe „electrici” să ia cu asalt castelul Banffy din Bonțida în număr foarte mare pentru a-i vedea la treabă pe îndrăgiții Parov Stelar Band, Fatboy Slim, Monophonics, Asian Dub Foundation, Evil Nine, Blanilla și mulți alții.

Entuziasm și multă voie bună în prima zi

Înarmați cu pelerine de ploaie și cizme de cauciuc, acesta fiind de altfel dress code-ul principal al festivalului, zeci de mii de tineri din toată țara au ajuns joi la Bonțida cu trenul, cu mașinile personale, autocare sau cu avionul. Drumul de acces spre Bonțida a fost ultra-aglomerat până târziu în noapte, s-a mers bară-la-bară, iar întârziații au făcut chiar și o oră până la castel.

Localnicii din Bonțida au profitat și ei de vremea nefavorabilă și au făcut un ban cinstit oferindu-și o cameră sau două pentru „electrici”, prețurile variind între 20 și 40 lei, în funcție de condițiile oferite și de distanța față de castel. O alternativă ideală pentru ei de a-și mai rotunji veniturile în perioada festivalului care le pune comuna pe harta Europei.

Organizatorii au pus la dispoziție autocare care pleacă de la Cluj Arena din 30 în 30 de minute, iar prețul pentru o cursă este 7 lei. S-au format cozi care se întindeau pe zeci de metri lângă stadion, sute de „electrici” au ales varianta „low cost” de a ajunge la mult așteptatul festival.

coada cluj arena pt electric castle

Tinerii s-au întrecut în glume pe seama festivalului. Dacă în 2013 Morcheeba a fost headliner, anul acesta „Mocheerla” a electrizat publicul de la castel.

11402694_501000236735730_2160957795783413070_n

„Am auzit că anul acesta Electric Castle se ține la Techirghiol”, a fost una dintre cele mai apreciate glume.

Foto © Silvia Florina

Și lumea se întreabă, oare mai e coadă la Donuterie de pe strada Memorandumului din Cluj?

50 shades of gray electric castle

Programul pe zile poate fi văzut AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.