Movie Nights readuce magia filmelor în Iulius Parc. Începând de vineri, 5 iulie, ne revedem la film, în aer liber

Devenit deja tradiție, Movie Nights, evenimentul care reunește cinefili de toate vârstele în Iulius Parc Cluj, reîncepe weekend-ul viitor și readuce serile de film în aer liber.

Întreaga vară, în fiecare zi de vineri, te așteptăm în Iulius Parc, unde vor rula cele mai apreciate pelicule din ultima perioadă.

Lumini, cameră, acțiune!

Movie Nights revine în Iulius Parc, de pe 5 iulie 2024, pentru cea de-a opta ediție, iar clujenii sunt așteptați la serile de film în aer liber.

Vara aceasta, te așteptăm alături de prieteni în fiecare vineri seară în Iulius Parc, unde vom monta un ecran gigant pe care vor rula pelicule din diferite genuri cinematografice. Intrarea este gratuită.

Toate filmele au fost alese de public, printr-un sondaj făcut de paginile de social media ale Iulius Mall Cluj. Începem seria Movie Nights cu unul dintre cele mai așteptate filme ale anului – „Dune II”, care va rula vineri, 5 iulie, începând cu ora 21.30.

Vino la filmul „Dune II” să descoperim împreună călătoria parcursă de Paul Atreides în drumul său!

Programul complet al Movie Nights:

12 iulie – Aquaman And The Lost Kingdom

19 iulie – A Haunting in Venice

26 iulie – Anyone but you

2 august – The Colour Purple

9 august – Wonka

23 august – Emily

30 august – Magic Mike II

13 septembrie – Avatar 2

Programul poate suferi modificări, însă ca să fii mereu la curent cu toate noutățile, ne poți da follow pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj-Napoca sau pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.