My Way aniverseaza 5 ani cu un concert al Trupei 1 Minut

my way 5 ani clujClubul My Way din Piata Unirii, parte a Grupului Janis, implineste astazi 5 ani de existenta. Clujenii care vor dori sa ia parte la evenimentul de aniversare vor avea intrare libera toata seara si sampanie din partea casei.

Programul din aceasta seara promite distracţie la cote maxime, cu deja traditionalul After Work Party Karaoke de la ora 18.00, iar apoi un Cover Party aniversar cu Trupa 1 Minut.

De asemenea, în alte 3 localuri din cadrul Janis (Berăria Ursus, Janis caffe şi Biblioteca Centrală Janis) va ave aloc o seară dedicată inegalabilului Frank Sinatra, iar amatorii de jazz pot savura acest gen muzical la Casa Tauffer Jazz House. In Janis la StuP va avea loc binecunoscutul Warm Up Party, cu bere GRATIS fără număr, între orele 21-23.

Nu în ultimul rând, în cluburile Janis Club si Janis la Stuf se va desfăşura un Warm Up party cu bere gratis, de la ora 21, iar apoi, de la 23, în Janis Club va avea loc un concert Erasmus, iar de la aceeasi ora în Janis la Stuf, Moş Miculas – Stuf Party.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.