Napocaliente Dance Show, în 21 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și Clubul Sportiv Napoca Dance organizează sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 19.00, spectacolul „Napocaliente Dance Show”, care va aduce pe aceeași scenă mari artiști români și din străinătate.

Organizatorii promit o seară extraordinară pentru toți iubitorii dansurilor latino, pentru dansatorii profesioniști și amatori deopotrivă, pentru că îi vom avea alături pe următorii artiști:

* Sergio Y Gema (Spania)
* Willy & Noura (Italia)
* Arnold & Wandaisha (România/SUA)
* Carina Carnu (Love to Dance)
* Rebeca Bumputu 
* Sonrisa DC
* Bailarte DS
* Latin Beat
* Salsa Caliente
* Feeling Dance 
* Shadow (Romanian Salsa Solo Champion)

Surpriza serii va fi „Campionatul de Rueda de Casino”, la care vor participa trei trupe de dans. Acest tip de dans va fi pe muzică salsa, mișcările de dans pe ritmurile muzicii cu sonorități cubaneze fiind făcute în formație, cu schimburi de parteneri.

Spectacolul „Napocaliente Dance Show” are loc în cadrul ”Napocaliente Salsa Festival”, festival aflat la cea de-a doua ediție și care se va desfășura în perioada 20-22 octombrie. 

Dacă sunteți pasionați de dansurile latino și iubiți spectacolele de dans, veți avea ocazia să-i vedeți dansând pe protagoniștii spectacolului de sâmbătă, 21 octombrie, în fiecare zi a festivalului (din 20 până în 22 octombrie), la petrecerile ce însoțesc evenimentul, care vor avea loc în spațiul fostei cafenele Karma (lângă Casa de Cultură a Studenților). 

Bilete pentru spectacolul „Napocaliente Dance Show”, din 21 octombrie, de la ora 19.00, vor fi puse în vânzare la intrare. 

Preț bilet: 20 lei, 10 lei pentru studenți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.