Nasra îi cere din nou demisia lui Tișe din fruntea Consiliului Județean Cluj: „Restabilirea decenţei şi a normalităţii în Consiliul Judeţean Cluj necesită un seppuku politic!”

Președintele interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, îi cere, din nou, demisia lui Alin Tişe din fruntea Consiliului Județean Cluj, susținând că „estabilirea decenţei şi a normalităţii în Consiliul Judeţean Cluj necesită un seppuku politic!”.

Timpul nu mai are răbdare cu instituţia Consiliului Judeţean Cluj şi se pare că de curând, nici justiţia cu acţiunile de vendetă ale Executivului instituţiei.

În ultimele săptămâni conducerea instituţiei a pierdut mai multe procese cu directori din subordinea Consiliului Judeţean Cluj, fapt deosebit de grav, care demonstrează carenţe majore în actul managerial – marcă a majorităţii PNL şi binenţeles politica de vendetă, de conflict personal bazat pe orgoliu şi nu pe performanţă administrativă.

O situaţie explozivă, ţinută sub preş de majoritatea PNL din instituţie, este situaţia de la SC Drumuri și Poduri Județene Cluj, aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, care este aproape de faliment de câțiva ani, deși consilierii judeţeni au votat suplimentarea de fonduri substanţiale, situația societății nu s-a îmbunătățit, ba dimpotrivă, s-a ajuns ca angajaţii societăţii să nu fie plătiţi de două luni.

Această degradare a societăţilor din subordinea Consiliului Judeţean Cluj este o caracteristică a ultimilor ani, Alin Tişe nereuşind să identifice soluţii în cazul falimentului societăţii Cluj Arena SA sau în cazul distrugerii societăţii de Pază şi Protecţie SRL.

Apoi, Alin Tişe a promis o clădire pentru Spitalul Clinic de Urgenţă de Copii. Unde este?

Nerealizarea CMID care a costat până acum peste 100 de milioane de euro, a generat o cascadă de probleme pentru localităţiile Clujului în privinţa reciclării şi depozitării gunoaielor. Cine răspunde? Nimeni. Realizarea parcurilor industriale TETAROM IV şi V, promisiune neacoperită, trec anii şi probabil vor fi promise din nou de Tişe şi PNL în 2020.

Cât despre dezastrul „reabilitării” drumurilor judeţene, multe nu sunt de spus, fiind probabil cel mai mare eşec administrativ al Clujului în ultimii treizeci de ani.

Judeţul Cluj trebuie să respire şi în acest context doar un seppuku politic efectuat de Alin Tişe poate să readucă seriozitatea, pacea şi competenţa în Consiliul Judeţean Cluj”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.