Nasra, un nou atac la Emil Boc: „Datul vinei pe alții nu ascunde haosul urbanistic, impotența administrativă și corupția, domnule Emil Boc!”

Deputatul Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj, a lansat un nou atac la adresa administrației locale și în speță la Emil Boc pentru haosul urbanistic generat de construcțiile haotice.

Haosul urbanistic și traficul infernal din Cluj-Napoca au la bază impotența administrativă și corupția din Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
Municipalitatea a lăsat Cluj-Napoca din 2004 încoace fără teren pentru construcția de grădinițe, creșe, școli sau spitale, interesele imobiliare ținând loc unei dezvoltări armonioase și bine gândite.

Epoca primarului Apostu, condamnat pentru fapte de corupție și mâna dreaptă a primarului Emil Boc, este definitorie pentru explicarea haosului urbanistic din Cluj-Napoca. Gulerele albe din imobiliare au știut la ce ușă să bată și ce politicieni să sprijine.

În unele cazuri chiar politicieni locali au devenit mari constructori, cum sunt câțiva din actualii baroni locali liberali.

Pentru faptul că nu avem suficiente creșe și grădinițe responsabili sunt administrația PDL-PNL și Emil Boc! Lipsa de viziune și managementul defectuos sunt etichete ale Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.
Și dacă Emil Boc se uită cu neîncredere spre părinții din Gilău, Florești, Baciu, Apahida, Chinteni și Feleacu, îl provoc ca înainte să-i judece pe alții, să facă un gest de onoare: Să publice online, pe site-ul primăriei, toate procesele verbale/rapoartele de la ședințele comisiei de
urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului din 2004 până astăzi.

Până când va onora această provocare, îi reamintesc, că la capitolul investiții în derulare, în localitatea Baciu avem proiectul Construire grădiniță în comuna Baciu în valoare de 4.536.069 lei, finanțat prin PNDL, în 2017, în Apahida avem Reabilitare și modernizare școala din loc. Dezmir în valoare de 1.727.386 lei și proiectul Reabilitare, modernizare și extindere școala din loc. Sînnicoară în valoare de 2.096.327, finanțate prin PNDL, în localitatea Chinteni avem proiectul Reabilitare și modernizare Școală din sat Deușu în valoare de 766.360 lei și în Gilău, tot prin finanțare PNDL este în derulare proiectul Grădinița cu program prelungit în valoare de 3.004.321 lei”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.