„Noaptea ca hoții” – PSD Cluj a organizat alegeri interne fără prezența deputaților clujeni, consilierilor locali și coordonatorului filialei, Gheorghe Șimon!

Filiala județeană PSD Cluj a organizat miercuri, 15 ianuarie, alegeri interne pentru stabilirea conducerii organizației municipale a PSD Cluj-Napoca, însă contextul a fost unul care ne face să ne întrebăm dacă aceste alegeri sunt statutare, mai ales că deputații clujeni PSD Horia Nasra și Cornel Itu au lipsit, la fel și consilierii locali.

PSD Cluj, condus de controversatul Liviu Alexa, recunoscut pentru limbajul său suburban si jignirile repetate aduse jurnaliștilor și clujenilor, a organizat, la ceas de seară, aceste alegeri interne în care a fost numită, în unanimitate de voturi, președinte a PSD Cluj-Napoca Anca Ciubăncan. Aceasta a candidat singură.

În urma acestor alegeri, Alexa sfidează conducerea centrală a partidului, care în ședința Cex de marți l-a numit coordonator și președinte interimar al filialei PSD Cluj pe deputatul de Maramureș Gheorghe Șimon, care nu a luat parte la aceste alegeri.

Liviu Alexa a declanșat miercuri folosindu-se de ziarul său, devenit un veritabil oficios al PSD, un atac furibund la adresa președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a avut curajul să îl detroneze pe controversatul politician din fruntea PSD Cluj, alături de liderii PSD în ședința Cex.

Liviu Alexa a fost numit președinte al PSD Cluj în 18 septembrie 2019 de către Viorica Dăncilă.

Sub managementul lui Alexa, PSD Cluj a reusit performanța de a obține cele mai slabe rezultate din istoria filialei clujene la alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul trecut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.