NORDSEE, cel mai mare lanț de restaurante specializat în prepararea produselor din pește și fructe de mare din Europa, a deschis prima locație din afara Bucureștiului, în Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj are un nou concept internațional în portofoliul său, în zona de food court: NORDSEE, restaurant de tradiție în Germania, cu specialități din pește și fructe de mare.

Începând de acum, în food court-ul Iulius Mall Cluj pot fi încercate specialități din pește şi fructe de mare foarte gustoase. Fanii peștelui pot fi bucuroși, pentru că noul restaurant NORDSEE din food court este locul perfect pentru o pauză scurtă, atât la micul dejun, cât și la prânz sau cină.

Preparatele atractive, precum file de somon norvegian alături de cartofi nature și sos olandez ori calcan pane cu orez sălbatic și sos remoulade, sunt reîmprospătarea de care avem nevoie în multe zile.

Pentru gustările dintre mese, restaurantul oferă o mare varietate de preparate. Clienții NORDSEE pot alege cel mai popular sandwich, „Baghetă cu pește”, sau „Baghetă cu nuci și somon afumat”, cât și gustoasele inele de calamar ori renumiţii creveţi pane.

„Suntem foarte încântați să deschidem primul nostru restaurant din afara Capitalei, în Cluj-Napoca, în Iulius Mall, după experiența administrării, timp de 12 ani, a patru restaurante NORDSEE în București. Suntem bucuroşi să aducem pe mesele clujenilor, în fiecare zi, preparate proaspete și delicioase, gătite după rețete autentice”, a declarat Liliana Farmache, administratorul firmei care deţine Masterfranciza NORDSEE în România.

NORDSEE este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din Europa specializat în comercializarea de preparate exclusiv din peşte si fructe de mare. Cu 123 de ani de experiență în industria peștelui, a preparatelor din pește și fructe de mare, NORDSEE are peste 400 de locații în toată Europa, iar în România este prezent cu patru restaurante în București și unul în Cluj-Napoca, în Iulius Mall. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.