Noul prefect al Clujului, investit astăzi oficial, în prezența a doi miniștri

Mircea Abrudean, 35 ani, este noul prefect al județului Cluj și va fi învestit astăzi în funcție, într-o ceremonie la care vor fi prezenți Lucian Bode, ministrul Transporturilor și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

Duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 17, în Sala Mare a Palatului Administrativ de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, va avea loc ceremonia de învestire în funcție a noului prefect al Clujului, Mircea Abrudean.

Evenimentul se va desfășura în prezența ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian-Nicolae Bode, și a ministrului Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș.

Mircea Abrudean a fost numit în funcția de prefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 922 din 13 decembrie 2019, publicată în Monitorul Oficial nr. 1007/13.XII.2019.

Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani. A absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai, urmând apoi un master la SNSPA București în management de proiecte. Abrudean a evoluat cel mai mult în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.