Noul program „socios” al dinamoviştilor, lansat la Cluj-Napoca, alături de „fraţii” de la „U”! FOTO/VIDEO

Sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca s-a transformat duminică, 24 iunie, într-o adevărată peluză cu ocazia evenimentului de lansare a noului program „socios” DDB (Doar Dinamo Bucureşti), iniţiat de Peluza Cătălin Hâldan, la care au luat parte pe lângă fanii lui Dinamo şi „fraţii” de la Universitatea Cluj, cele două galerii fiind înfrăţite de peste 20 ani.

Sub sloganul „În viaţa asta mai avem ceva de făcut”, noul program „socios” al dinamoviştilor a adunat deja 300 de membri în prima lună de la lansare şi aproximativ 71.000 lei, iar obiectivul pentru primul an este să ajungă la 3000 de fani implicaţi în viaţa clubului „alb-roşu”.

După lansările de la Bucureşti şi Iaşi, dinamoviştii au ajuns în „oraşul unde se simt ca acasă”, la Cluj-Napoca, iar de la eveniment nu au lipsit „fraţii” din Peluza Şepcilor Roşii, alături de care au cântat şi au creat o atmosferă ca pe stadion în Casa de Cultură a Studenţilor.

Ayleen Gabriela Andrei, alături de Giani Kiriţă, la lansarea Programului DDB.

Evenimentul a început la ora 15:00, cu un recital de pian susţinut de fiica unuia dintre suporteri, Ayleen Gabriela Andrei, iar apoi au urmat câteva videoclipuri cu momente speciale din cutia cu amintiri a „frăţiei” dintre „U” Cluj şi Dinamo, precum şi filmuletul de prezentare al ideii „Vrem stadion fără pistă” pentru Peluza Cătălin Hâldan (PCH), realizat de clujeanul Laviniu Lazăr.

VIDEO – „Cătălin Hâldan înseamnă Dinamo”

VIDEO – Cântecul frăţiei dintre „U” Cluj şi Dinamo:

VIDEO – „Ce băieţi mişto, „U” Cluj şi Dinamo”

Au urcat pe scenă Cristian Hâldan, fratele lui Cătălin Hâldan, cel care este şi preşedintele DDB, foştii fotbalişti Claudiu Vaşcovici şi Giani Kiriţă, doi dintre ambasadorii DDB, precum şi un reprezentant al companiei engleze Supporters Direct, specializată în programe „socios” pentru cluburi, care a explicat cum funcţionează platforma programddb.ro şi ce beneficii va un suporter care devine membru în familia „Doar Dinamo Bucureşti”.

De altfel,

Suporterul Universităţii Cluj, Răzvan Moldovan, zis „Boxa”, a ţinut un discurs în faţa suporterilor dinamovişti.

„Mă simt foarte onorat să fiu la Cluj şi pentru asta vă mulţumesc foarte mult. Sunteţi fraţii noştri şi întotdeauna când vii în familia e un lucru foarte plăcut. Vă invit să aderaţi la acest proiect pentru că este unul la care s-a muncit foarte mult, un proiect care trece din tribună direct la deciziile clubului. Cred că este foarte important ca noi să ne alegem drumul şi singuri şi altfel. Uniţi şi hotărâţi vom putea aduce Dinamo acolo unde ne dorim cu toţii”, a spus Cristi Hâldan, preşedintele DDB, la Cluj-Napoca.

„În primul rând mi-aş dori ca toamna viitoare să avem noi două vizite la Cluj şi una clujenii două vizite la noi. Asta şi pentru dumneavoastră si pentru mine îi doresc în special lui Neluţu (n.r. Ioan Ovidiu Sabău) să reuşească pentru că săracul şi el şi Iulică Mihăilescu au alergat mult pentru mine, eu nefăcând faza de apărare după cum se cere în ziua de azi. Mie îmi plăcea mingea şi mai mult în faţă acolo, nu prea făceam faza de apărare.

Ca proiect, eu sunt bucuros şi mândru că aţi venit în număr mare şi sper să veniţi alături de noi cât mai mulţi. Sunt convins că în timp vom reuşi, e mai greu la început, dar uşor uşor, cu răbdare, adunându-ne şi străduindu-ne vom reuşi să aducem Dinamo acolo sus”, a spus fosta mare glorie dinamovistă, Claudiu Vaşcovici.

„Sunt mândru că suntem fraţi cu cei de la „U”, eu mă consider acum suporter, bine şi când eram ca jucător tot suporter mă consideram. Ţin minte că vorbeam cu Cătălin în vestiar şi ziceam aşa, cu suporteri aceştia pe care îi avem nu avem frică de nimic pe lumea asta. Şi aţi văzut, cu voi în spate am realizat multe, sunt mândru că am crescut în casa asta Dinamo şi vreau să ducem mai departe acest proiect, pentru că este un proiect pentru noi şi pentru sufletele noastre”, a declarat fostul fotbalist Giani Kiriţă.

Unul dintre obiectivele principale ale suporterilor dinamovişti este realizarea unui stadion nou şi modern, fără pistă, deoarece clubul cu o istorie de 70 ani „alb-roşu” are nevoie de o nouă arenă unde să îşi desfăşoare activitatea, iar Peluza Cătălin Hâldan militează şi luptă pentru această idee, punând presiune pe autorităţi.

La finalul prezentării proiectului, cele două galerii au urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor şi au cântat alături, împreună, aşa cum e „U” şi Dinamo de două decenii.

Mai multe detalii despre noul proiect „socios” al suporterilor dinamovişti şi beneficiile pe care le aveţi ca membru puteţi găsi pe site-ul oficial: programddb.ro.

Cei care nu au reuşit să ajungă la evenimentul de la lansare de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, organizatorii au transmis live pe pagina oficiala Peluza Cătălin Hâldan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.