Nu vă aruncați brățara UNTOLD, cu ea veți avea reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Transilvania!

În perioada 5-19 August, brățara de acces la festivalul UNTOLD se transformă, pentru prima dată, în bilet de acces la cele mai importante obiective turistice din Transilvania.

Prin programul Transilvania All Inclusive, toți cei care decid să rămână în Transilvania, după festivalul UNTOLD, fie că sunt români sau străini, vor avea parte de reduceri de până la 50% la vizitarea celor mai importante obiective turistice din zonă.

Printre obiectivele turistice din program se numără Castelul Bran, Cetatea Albă, Castelul Corvinilor, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mocănița, Salina Turda și alte destinații de neratat. Potrivit celebrului ghid turistic Lonley Planet, Transilvania este pe locul 1 în topul destinațiilor ce trebuie văzute în 2016.

Anul trecut, UNTOLD a fost desemnat cel mai bun festival din Europa și a reușit să aducă în regiunea din inima țării peste 240.000 de turiști, dintre care 35.000 din țări precum Germania, Olanda, Franța, Mexic, Noua Zeelandă, Japonia, SUA.

„Ne-am propus ca Untold să fie mai mult decât un festival de muzică. Dorim să sprijinim turismul local și să descoperim fața frumoasă a României! Sperăm ca acest program să atragă cât mai mulți turiști străini, dar și pe cei din țară care până acum au considerat mai accesibile vacanțele peste hotare în detrimentul locurilor pitorești din România”, a declarant Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Campania Transylvania All Inclusive este prezentată de UNTOLD Festival, susținută de Agenția Națională de Turism cu suportul McCann Bucharest. Biletele pentru festival, cazare și detalii dspre Transylvania All Inclusive găsiți aici www.untold.com și aici www.tui-travelcenter.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.