O clujeanca a ramas cu un gust amar dupa ce a vizitat Complexul Sportiv Gheorgheni

O familie a vizitat in acest weekend noua Bază Sportivă din Gheorgheni, insa a rămas cu un „gust amar”, investitie de 20 de milioane de euro din fonduri publice.

„Dupa vizita de ieri in noul parc din Gheorgheni am rămas cu un usor gust amar. Intr-adevar parcul arata demential, sunt grupe de activitati pentru toate varstele, frumos, curat, organizat, DAR in tot parcul nu am gasit un loc de schimbat copilasul. In baia aia imensa de la doamne nu se putea monta o masuta de schimbat bebe?? Mi se pare inuman sa imi schimb copilul de 1an4luni pe o banca sau in mașină. Din respect fata de ceilalți am ales varianta masina, si ne-a luat cam 30min drumul de la parcul de joaca pentru copii mici pana la parcare. Timp pierdut parerea mea. Poate pentru cei mai mici care inca vin in carucioare e si asta o varianta, dar totusi cred ca ar fi mai igienic un loc special amenajat pentru asa ceva, asa am si evita tomberoanele cu iz de pampers in timp ce altii poate vin sa savureze o gustare sau doar sa se bucure de aer curat. O zi frumoasa!”, a semnalat o clujeancă in aplicația online My Cluj.

Investiția a fost de peste 20 de milioane de lei și a fost realizată de Primăria Cluj-Napoca și Compania Națională de Investiții.

Baza sportiva Gheorgheni are aproape 10 hectare în Parcul de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.