O clujeancă, traducătoare de meserie, face lecţii de „limbă” cu fotbalistul N’Doye

Bomba sexi care l-a vrăjit pe N'Doye

Cum s-a răzbunat Gloria Bistriţa pe fotbalistul de la FC Vaslui, N’Doye, după „bătaia“ primită cu 3-0? Una dintre fanele clubului, bistriţeancă mutată la Cluj, l-a stors de puteri pe senegalez şi nu vrea să-l mai lase în pace. Adevărul e că şi lui îi place această „răzbunare”.

Mijlocaşul vasluian, Ousmane N’Doye, a sărbătorit până în zorii zilei, victoria cu 3-0, asupra clubului sportiv Gloria Bistriţa. Într-un club bistriţean, acesta s-a lăsat sedus, timp de o noapte întreagă, de înfocata clujeancă Roxana Gagea, în ciuda faptului că este la un pas de meciurile cu Internazionale Milano şi Steaua Bucureşti.

Roxana Gagea, o microbistă bistriţeancă, încearcă de câţiva ani să-şi facă o viaţă fermecătoare în Cluj-Napoca. A venit în inima Ardealului pentru a studia la prestigioasa Universitate „Babeş-Bolyai” şi la momentul de faţă lucrează la un Birou de Traduceri. Însă, după cum se poate observa consultându-i doar profilul de Facebook, această reprezentantă a sexului frumos visează la diverse alte aspecte ale limbii, nu neapărat acelea literare. Fiind o adevărată zeiţă mioritică, Roxana îşi etalează cu succes formele apetisante, pielea solarizată şi zâmbetul de răţuşcă în încercarea de a o lua pe urmele minunatei şi celebrei Bianca Drăguşanu, pe care o admiră cu pasiune.

Bomba sexi care l-a vrăjit pe N'Doye

Microbista bistriţeancă se destrăbălează cu adversarii

Ca o veritabilă păpuşă ce este, piţipoanca clujeană nu poate sta ascunsă într-o cutie, astfel că bărbaţii şi petrecerile sunt la ordinea zilei. Adăugând şi calitatea de susţinătoare acerbă a clubului sportiv Gloria Bistriţa, Roxana s-a gândit să-şi „răzbune” echipa vlăguindu-l pe senegalezul Ousmane N’Doye, după victoria echipei acestuia, FC Vaslui, cu 3-0 în faţa bistriţenilor. Dar, pentru că filozofia Roxanei, după cum declara pe contul ei de Facebook, este „Dacă vrei să fi fericit o clipă, răzbună-te, dacă vrei să fi fericit o viaţă, iartă!”, ea a ales să fie fericită „o viaţă”, iertându-l pe N’Doye că i-a umilit echipa. Astfel cei doi s-au destrăbălat până în zorii zilei într-un club bistriţean.

Nou proclamata vedetă, o romantică incurabilă

După toate comentariile adresate de către prietenii ei pe pagina de Facebook, se pare că Roxana a devenit o adevărată vedetă bistriţeană, şi de ce nu, şi clujeană. Însă, Roxana este o romantică incurabilă, după cum se poate vedea din comentariile ei pe această platformă de socializare în masă. În data de  9 februarie a.c., Roxana visa la persoana perfectă, care să o accepte exact aşa cum este ea, afirmând în acest sens, pe contul ei de Facebook, că „Cel mai bun lucru în viaţă e să găseşti pe acel cineva care îţi ştie toate lipsurile, greşelile şi slăbiciunile şi să continue să creadă că eşti pur şi simplu extraordinar! Şi care să te iubească şi să rămană lângă tine orice s-ar întâmpla!” Ulterior, în 19 aprilie ea devine ceva mai pragmatică menţionând că “Degeaba spui că îţi aştepţi prinţul dacă între timp te-ai distrat cu tot regatul!”, ca, pe la sfârşitul lunii aprilie aşteptările ei să se rezume, limpede, la un citat, de această dată dintr-un fragment din „Le secretaire des Amants”, „A seduce o femeie cere timp şi bani. Trebuie să o duci la restaurant, la cinema, la teatru, la operă, să îi faci cadouri, să îi dăruieşti flori. Pe când a agăţa o fată înseamnă a o vedea o dată, cel mult de două ori, dar întotdeauna pentru o scurtă perioadă, petrecută sub plapumă.”

Unii oameni au demnitatea ambiţiei lor, alţii a situaţiei lor, cei mai puţini demnitatea persoanei lor.” 

Oare senegalezul a acceptat-o aşa cum este ea, cu “greşelile şi slăbiciunile” ei? A sedus-o cu cadouri şi şoapte înmiresmate de alcool sau a agăţat-o printre mici poveşti sub plapumă? Acest mister, probabil, doar Roxana sau Ousmane ni l-ar putea elucida. Până atunci, însă, rămânem la vorba lui Nicolae Iorga, empatizată de Roxana, în urmă cu două luni, tot prin intermediul contului ei de Facebook, „Unii oameni au demnitatea ambiţiei lor, alţii a situaţiei lor, cei mai puţini demnitatea persoanei lor.”

One thought on “O clujeancă, traducătoare de meserie, face lecţii de „limbă” cu fotbalistul N’Doye

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.