O mai ţineţi minte pe „Betty cea urâtă”? Vezi cum arată actriţa la 39 de ani

Actriţa Ana María Orozco avea 26 de ani când a început să joace în serialul de televiziune „Betty cea urâtă” („Yo soy Betty, la fea”), rolul care a obligat-o să îşi transforme look-ul în fiecare episod, pentru a deveni „răţuşca cea urătă” a serialului.

ana maria orozcoInterpretarea din telenovela difuzată şi în România în 1999 a fost, însă un succes mondial, actriţa columbiană primind Premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului 2001 şi premiul pentru „Cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul INTE Award 2002.

Azi, la 39 de ani, Ana María Orozco are în CV zeci de roluri şi s-a reîntors la aspectul fizic din afara serialului, ea fiind o femeie foarte atrăgătoare.

Ana María Orozco Aristizábal s-a născut pe 4 iulie 1973, în Santa Fe de Bogota, Columbia. Debutul său în televiziune a fost unul uşor datorită tatălui ei Luis Fernando Orozco, actor de asemenea, care avea să o ajute în carieră.

Primul rol pe care l-a interpretat a fost într-o mini-serie, „Pequenos gigantes”, în anul 1983. Au urmat şi alte seriale, printre care „Imaginate” (1987), „Sangre de lobos” (1991) şi „Flor de oro” (1995). Dar rolul care a consacrat-o la nivel mondial a fost în serialul „Betty cea urâtă”, unde intepreta personajul Beatriz Pinzon (Betty), o femeie inteligentă, dar neatrăgătoare. Filmul s-a bucurat de o mare audienţă internaţională, astfel că în 2001 a fost lansată o continuare a serialului – „Eco Moda” – în care, de asemenea, actriţa interpreta rolul lui Betty.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.