O noua destinatie pentru pescari. Cinci lacuri noi au fost date in folosinta in judetul Cluj, la Jucu

Amatorii de pescuit din zona Gherla – Cluj au de curand la dispozitie o noua destinatie: comuna Jucu. Cinci lacuri de aproape 20 de hectare au fost de curand arendate de Asociatia Judeteana a Pescarilor Sportivi Cluj, potrivit gherlainfo.ro.
pescuit

Lacurile se afla in spatele fabricii Bosch, se afla in proprietatea USAMV Cluj si erau de mult timp abandonate. Luarea in arenda, incepand cu data de 1 iulie 2014, a permis AJPS Cluj sa inceapa curatenia si amenajarea corespunzatoare pentru pescuit.

Taxa de pescuit: 10 lei/zi!

Sambata si duminica, seful AJPS, Andrei Pop, alaturi de care s-a aflat consilierul AJPS Cristian Gherghisan si Kiss Stefan de la clubul din Gherla, insotiti de jandarmi de la Gherla, au facut vizite inopinate la lacuri. Daca sambata au fost gasiti la pescuit aproximativ 40 de pescari, chiar si din Gherla, duminica abia au numarat vreo 10. Acestora le-a fost adus la cunostinta noul statut al lacurilor si au fost invitati sa achite taxa de pescuit.

„Lacurile de la Jucu au potential. Se poate pescui cu 3-5 bete, la caras, biban si crap. Prima populare o vom face la primavara”, a spus Andrei Pop, directorul AJPS Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.